Ervaringen

Pien

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Tijdens mijn tentamenperiodes helpen de massages mij enorm om te ontspannen.

Please like & share:

Marjolein

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Je geeft me precies wat ik nodig heb en je hebt een mooie energie in je sessies.

Please like & share:

Peter

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Door mijn ziekte MS heb ik veel te verduren. De massages geven mij weer kracht om verder te gaan en te accepteren dat ik rustiger aan mag doen

Please like & share:

Sandra uit Naarden

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Veel massages gehad maar nog niet eerder massagetherapie. Dat mijn lichaam ook een stem heeft heb ik nu ontdekt.  Ik luister nu beter naar wie ik ben en wat ik wil in overeenstemming met mijn persoonlijkheid. Grappig vond ik ook de focusoefeningen. Je kunt dus echt praten met je lichaam. Ik sta beter op mijn matje.

Please like & share:

Hendrik uit Bussum

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Tijdens mijn ontslagperiode was ik heel onrustig en down. De massagetherapie gaf rust in een hele chaotische en onzekere periode. Mijn vrouw heb ik ook gestuurd.

Please like & share:

Tessa

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Als control freak kan ik eindelijk eens voelen dat mijn hoofd op uit staat.

Please like & share:

Joris uit Muiderberg

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Eindelijk weer in mijn lijf, ook al sport ik veel. Even helemaal niks.

Please like & share:

G uit Huizen

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Mijn fybromyalgie is een raadgever voor mijn lichaam, de massage werkt nog een hele tijd door. Ik voel me daarna stukken beter.

Please like & share:

Manon uit Naarden

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Heerlijk de zwangerschapsmassage op de Prenatal tafel. Ontspanning voor mijzelf en mijn baby. Op naar een relaxte bevalling.

Please like & share:

Lotte uit Huizen

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Je hebt heerlijke magische massage handen.

Please like & share:

Ymke uit Hilversum

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Tijdens een periode van burn-out en lichamelijk gerelateerde klachten ben ik onder behandeling geweest van de Holistische massagetherapie van Anne Monchen. Tijdens de behandelingen ervaarde ik dat ik weer in een lichaam zat. Daarvoor zat ik alleen maar in mijn hoofd. Nu ik meer verbinding heb met de signalen van mijn lichaam gaat het beter met me.

Please like & share:

Hella uit Laren

Posted by on okt 18, 2016 in ervaringen | 0 comments

Sinds een jaar of vier bezoek ik Anne ongeveer maandelijks en kijk altijd erg uit naar onze afspraken. Anne creëert een veilige sfeer waarin alles er mag zijn, zowel in gesprek als tijdens de massage. Ze nodigt je uit om te onderzoeken wat er speelt en indien je wilt daarover te vertellen, maar niets moet. Mij heeft het erg geholpen om vastzittend verdriet kwijt te raken en me letterlijk beter in mijn vel te laten zitten, zo fijn! Ik ga na een behandeling altijd weer ontspannen en opgeladen naar huis.

Please like & share:
Facebook
Facebook
LINKEDIN